Free shipping for orders over $159 and free returns

Blog

2017 Krukken

Hallo skjønnass! I dag har jeg lyst å dele et lite tips med deg. Det er noe jeg har gjort i vår familie i ganske mange år og som gir oss veldig mye glede. Og det er det at jeg har skrevet ned litt sånn store ting som skjer i vår familie hvert år. Og på nyttårsaften etter middagen, så har jeg da tatt fram denne listen min og lest opp det som har skjedd i løpet av året for alle oss fire. Og det har vært en veldig koselig tradisjon.

I fjor så jeg noen som hadde litt det samme konseptet, bare at de hadde gjort det enda bedre og da ble jeg veldig inspirert til å gjøre det samme. Så det var det jeg hadde tenkt å vise dere i dag. Og det er nemlig denne krukken her. Dette er min 2017 krukke, og da gjør jeg det sånn at når det skjer kjekke ting-store ting, spesielle ting, når ungene lærer seg noe nytt eller klarer noe nytt eller noe skjer som de er stolte av-så legger jeg det oppi her.

Og når da 2017 er ferdig og vi sitter på nyttårsaften, så vil jeg ta fram denne og lese opp det som har skjedd for oss alle. Og dette er jo supert i en familie, men det fungerer selvfølgelig absolutt like godt om du er alene eller om det gjelder et par uten barn. Fordi dette kan jo dreie seg om enkeltpersoner alene og selvfølgelig.

Det kan også være en generell krukke som dreier seg om mer enn bare et år. Da kan du skrive opp alt du er stolt av, alt du har gjort det året. Men og de tøffe tingene, det vi har kjempet oss gjennom og klart å få til. Når du har en litt tung dag, så kan det være greit å plukke frem denne her og se gjennom alt det du faktisk har fått til så langt i livet.

Så det var mitt lille tips i dag, fra meg til deg-smask! Ha det bra😊»

Elisabeth Trædal

LEAVE A COMMENT