Free shipping for orders over $159 and free returns

Blog

Livsoppgave

Hei igjen vakre!

I dag skal jeg snakke litt om dette med livsoppgave som jeg skriver om i boken min. Det er flere som har spurt meg om dette og som lurer litt på hvordan en vet når en har funnet det rette. Det er litt vanskelig dette med livsoppgave, det er en stor ting-hva skal du dedikere livet ditt til? Hva ønsker du å skape med ditt liv? Så jeg har bare lyst å gi deg noen stikkord i den forbindelse.

Det første er; spørre deg selv-hva er det du elsker å holde på med? Hva gjør deg veldig entusiastisk, hva gjør at du glemmer tid og sted? Hva føler du gir deg energi, gjør at du glemmer å spise, gjør deg ekstremt oppslukt i det du holder på med? Dette er en viktig ledesnor til dette med livsoppgave.

En annen ting er nysgjerrighet. Nysgjerrigheten din skal du følge. For det kan være det som leder deg på veien videre mot din livsoppgave. Så ikke vift vekk det du er nysgjerrig på, den viser vei.

Og det kan godt være at livsoppgaven slik du ser den nå- vil endre seg over tid. Den kan utvikle seg til noe annet senere. Det kan være at det du ser som livsoppgaven din nå er steg 1, og at steg 2 og 3 ligger frem i tid, men du ser ikke det helt ennå. Så prøv å ha en avslappet holdning til dette og se hva som skjer og ta mulighetene når de dukker opp.

Så det som er hovedpoenget mitt her er; gjør mest mulig av det som gjør deg hoppende glad. Da vet du garantert at du er på rett vei. Lykke til!😊

Elisabeth Trædal

LEAVE A COMMENT