Free shipping for orders over $159 and free returns

Blog

Mer GØY!

Hallo alle sammen!

I dag skal jeg snakke om dette å ha det gøy! Jeg har noen måneder nå vært opptatt av dette med at oss voksne har altfor lite gøy i livene våre! Og dette bekymrer meg litt, fordi jeg tror at dette å ha det skikkelig gøy er sundt og bra for oss.

Så jeg ville spørre deg i dag; når lo du sist så tårene rant? Når hadde du sist en skikkelig latterkrampe, en sånn så du får vondt i magen fordi du ler så mye? Det var disse spørsmålene jeg begynte å stille meg selv og fant ut at det var altfor lenge siden.

Så det jeg faktisk har begynt å gjøre er at jeg har laget en GØY-liste for meg selv. Der har jeg listet opp ting som jeg enten synes er gøy å gjøre eller ting som får meg til å le skikkelig (helst le så jeg griner, det er aller best!) Og så jevnlig bruke denne listen, føre på nye ting når jeg kommer på eller oppdager nye ting.

Rett og slett passe på at det finnes GØY i tilværelsen vår, sånn at det ikke blir for voksent og for alvorlig. Alt vi gjør trenger ikke alltid være så fornuftig. Det å tulle, rolse og ha det gøy tror jeg er utrolig sundt for oss og som vanlig er det oss selv som må sørge for at dette skjer.

Og helt til slutt, pass på at du holder sammen med de som har samme humoren som deg. Finn deg en liten gjeng som ler av det samme, for vi ler ikke alltid av de samme tingene. Noe jeg får latterkrampe av kan være noe andre synes er kjemperart. Men det er alltid noen rundt oss som deler vår humor og det er gull verdt å ta vare på dem. For latter og gøy, det trenger vi i våre liv, det beriker våre liv. Men siden det er sånn at vi har så mye alvor og fornuft som voksne, så må vi selv sørge for at vi får vår dose med gøy. Helst litt hver dag, men ellers så ofte som overhode mulig.

Prøv å få dette til for deg i ditt liv, og har du noen gode tips-så vil jeg alltid høre om det. Ha det bra😊

Elisabeth Trædal

 

LEAVE A COMMENT