Free shipping for orders over $159 and free returns

Blog

Prince

Hei fantastiske deg! Ja, hvis du lurer på hvorfor jeg sitter med briller, så er det rett og slett fordi jeg holder på å bli eldre😊 Dette er mine lesebriller, men på et eller annet merksnodig vis så merker jeg at mine lesebriller blir mer og mer vanlige å gå med. Så jeg nærmer meg nok dessverre progressive briller, er det det det heter? Og etter hvert som øynene blir slitne så kjenner jeg at jeg må ha briller for å kunne lese de små stikkordene som jeg har hengende under kamera for at jeg skal kunne huske alt jeg ønsker å si til deg. Så det er forklaringen😊

I dag vil jeg snakke om en liten historie som inspirerte meg veldig. Jeg blir veldig inspirert av mange ting, det er ikke å legge skjul på. Og denne historien ble en veldig a-ha for meg. Den handle om artisten Prince. Jeg var en veldig stor fan av Prince når jeg var yngre, og er det ennå og jeg ble veldig lei meg når han døde.

Historien om Prince som inspirerte meg så vanvittig, det var når Prince skulle opptre på Super Bowl i Amerika. Og slik jeg hørte historien, så kom den dagen han skulle opptre og det PØS REGNET. Det var et forferdelig vær, med vind og ekstremt mye regn. Og arrangøren ble jo da nervøs og ringer til Prince og sier; «It`s raining» Og Prince svarer da; «Yeah, can you make it rain harder?»

Dette er en historie som jeg aldri glemmer. For dette med regn og vind-dette blåste han fullstendig i. Og han leverte en helt legendarisk opptreden på Super Bowl den dagen. I vanvittig regn, masse vind-scenen var såpeglatt og dere vet jo Prince gikk jo på hæler. Det var masse elektrisk utstyr som det er på en scene, danserne hoppet rundt der-men opptreden er helt fantastisk. Gå inn å se den hvis du har sjans (YouTube; Prince Super Bowl halftime show)

Jeg ble så inspirert av måten han håndterte den utfordringen på, for han hadde bare bestemt seg for at han skulle lage den beste opptreden på Super Bowl som han kunne få til, og det klarte han! Jeg synes måten han møtte den utfordringen på er bare en helt rå måte å leve på. Og jeg prøver å tenke på dette når ting ikke går helt sånn som du hadde tenkt. Noen ganger må du bare ta tyren med hornene og kjøre på og gjøre det til ditt eget. Og ikke la deg trykke ned av at ting er litt annerledes. Så det var historien min som jeg ville dele med deg dag.

Ha en kjempefin fredag, ha det bra😊

Elisabeth Trædal

 

LEAVE A COMMENT