Free shipping for orders over $159 and free returns

Blog

Livet er kontraster (siste video før sommerferien!)

Hei fantastiske deg😊I dag har jeg lyst å snakke om dette med de dårlige dagene våre, vet du. De som har lest boken min vet at jeg har et eget kapittel om de dårlige dagene. Og jeg har fremdeles nok av dem, jeg. Så dette er noe jeg hele tiden prøver å jobbe med.

Og det jeg ville snakke om i dag er dette med at alle har noe de sliter med. Ingen slipper unna. Alle har sin dose av gode og dårlige dager. Og hvis du sitter og har en dårlig periode eller dårlig dag og du føler at alle andre aldri har det sånn. Så ikke la deg lure, det er bare fordi folk ikke er åpne om dette og at vi blir fra vi er ganske små flinke til å spille skuespill. Jo mer vi gjør dette, jo flinkere blir vi til å glatte over og late som alt er fint.

Så dette kan være en trøst av og til når du føler du har det kjipt-det er sånn for absolutt alle. Det finnes ingen som bare suser gjennom livet, det har ikke jeg noe tro på i alle fall.

Det er rett og slett sånn at livet kommer med kontraster, jeg tenker at de dårlige dagene er der for å være en kontrast til når vi har det knallbra. Og gi oss motivasjon til å komme oss fort utav de dårlige dagene/periodene. Og komme oss over til den plassen der vi har det så veldig mye bedre.

Prøv å se på de dårlige dagene som et verktøy, som hjelper oss, som skubber oss videre til å takle ting bedre. Slik at vi stadig vekk har mindre av de dårlige dagene og mer av de gode dagene. Til slutt skal de dårlige dagene bare vær en liten påminnelse om hvor godt vi har det når vi har det godt. Og for å få til det så må vi ha noen dult fra disse dårlige dagene-slik at vi ser kontrasten.

Så det var det jeg hadde i dag, ha det bra😊

Elisabeth Trædal

LEAVE A COMMENT