Free shipping for orders over $159 and free returns

Blog

I`m back! Hva skjedde??

Hei! Nå var det lenge siden. Jeg har behov for å forklare deg hvorfor ting ble slik de ble. Jeg lovet å sende ut nyhetsbrev etter sommeren 2017, og her sitter jeg i mars 2018 og du har ikke hørt et pip i fra meg. Så hva skjedde? Vel, livet skjedde. Det hopet seg opp en del ting for meg privat som jeg var nødt til å fokusere på og prioritere. Så 2017 ble det året for meg der jeg mistet begge mine foreldre og gikk gjennom et samlivsbrudd.

Og slike prosesser er krevende, spesielt når det er barn involvert. Men da har du muligheten til å spørre deg selv; hva kan jeg lære av dette? Hva menneske klarer jeg å være når det stormer som verst? For vi får ikke så ofte muligheten til å øve oss på det, men det er i slike situasjoner at du får sjansen til å se hva som bor i deg. Og jeg opplevde å komme ut i andre enden både sterkere, mer motivert og med et klarere overblikk både over hva jeg vil ha i livet mitt, og hva jeg er i stand til.

Så jeg lager denne videoen i dag for å fortelle deg at jeg er tilbake, mer motivert og inspirert enn noen gang. Jeg kommer til å sende ut nyhetsbrev en gang i måneden nå framover. I tillegg så har jeg startet prosessen med å lage det første videokurset mitt som kommer til å handle om kreativitet.

Så tusen takk for at du fremdeles henger med meg og sørg for å ha en fantastiske dag!

LEAVE A COMMENT