Free shipping for orders over $159 and free returns

Blog

Å løfte andre opp

Hei! I dag har jeg lyst å snakke med deg om noe som blir fort glemt i en travel hverdag, og det er å stille seg selv spørsmålet: hva har jeg gjort for andre i dag? I boken min skriver jeg om den amerikanske professoren Adam Grant som sier at å gi og dele med andre er snarveien til lykke. Og det er klart at verden blir litt bedre for de rundt oss når vi fokuserer på dette. Men det er og veldig positivt for oss selv. Vi har alle godt av å rykke nesene våre litt opp av våre egne liv, vi har veldig godt av å fokusere på noe annet enn oss selv. Dette gir oss en god oversikt og det fører ofte til mer takknemlighet for det som vi faktisk har i livene våre. Så se om du klarer å løfte noen andre opp i dag? Det skal ofte ikke så veldig mye til. Du har muligheten til å gjøre dagen veldig mye bedre for en annen person. Lykke til!

 

LEAVE A COMMENT