Free shipping for orders over $159 and free returns

Blog

Hva er viktigst i livet ditt?

Hei! I dag har jeg lyst å spørre deg følgende spørsmål: Hva er viktig for deg i livet ditt? Hva er det som virkelig betyr noe for deg? Det er et veldig luftig og svevende spørsmål, ikke sant? Men det kan være veldig lurt å tenke litt over akkurat det. Så for å bli bevisst på disse tingene så vil jeg tipse deg om å skrive opp 5 ting som betyr noe for deg i ditt liv. De 5 tingene som du må ha og som er virkelig viktige for deg. For når du har denne listen, så blir det mye lettere for deg å sjekke at det du gjør hver dag, hver uke-faktisk er i tråd med det som er viktig for deg i livet. Det blir lettere å oppdage om du kaste vekk en del tid på ting som ikke skal prioriteres i ditt liv. Det er du som setter opp dine dager, så pass på at de er i samsvar med det som viktigst for deg i ditt liv. Lykke til!

 

LEAVE A COMMENT