Free shipping for orders over $159 and free returns

Blog

Sommer!

Hei vakre!

Tenk sommeren er her allerede…jeg vet ikke med deg, men jeg synes det nettopp var jul! Jeg har valgt å legge ut en video i reprise denne måneden, nemlig videoen rollemodell. Dette fordi sommeren er en tid der vi gjerne er mer sammen med dem vi er glad i og det kan være ekstra viktig å være bevisst rundt hvordan vi er rundt disse viktige personene i livet vårt. Sommeren er også en tid der vi har litt mer tid og energi til å gjøre det lille ekstra, kanskje det er akkurat denne sommeren du klarer å starte noen nye gode tradisjoner som du har tenkt lenge på? Ut fra riktig intensjon og bevissthet kan magi skapes, jeg håper denne videosnutten inspirerer deg til akkurat det. Jeg vet du har det i deg, jeg heier på deg!

I disse dataprotection-tider så vil jeg benytte muligheten til å informere deg om at den eneste informasjonen om deg jeg har lagret er ditt navn og din mailadr. Og husk at du alltid kan velge å ikke motta disse mailene fra meg hvis du skulle ønske det. Enten ved å trykke “unsubscribe” eller bare sende meg en mail.

Til slutt vil jeg ønske deg en helt superdeilig sommer, og husk at du har mye regien selv i hvordan akkurat din sommer blir. Jeg gleder meg allerede til å sende ut neste nyhetsbrev etter sommeren, da har jeg spennende nyheter ang seminaret mitt “Endring-og vilje til endring”.

 

GOD SOMMER!

 

LEAVE A COMMENT