Title Image

Elisabeth Trædals bok

Min Reise Videre

I denne boken forteller Elisabeth Trædal om hvordan hun en dag som ved et lynnedslag fikk en oppvåkning om hvordan det livet hun til da hadde levd, føltes som «en virvelvind». Både i jobb og privatliv hadde hun endeløse lister ved gjøremål og en konstant dårlig samvittighet for alt det hun ikke fikk gjort. Nå var tiden overmoden for å ta tak i dette livet og snu om på det, senke tempoet og bli mer bevisst de viktige tingene.

På egen hånd startet Trædal en reise der mindfulness ble en viktig del av hverdagen. Dette vekket et potensial i henne som hun ikke ante hun hadde, og steg for steg begynte hun å skape det livet hun drømte om.

Starten på prosessen ble til denne boken. Min reise videre… består av 14 kapitler om hvordan Trædal gjennom meditasjon og konkrete endringer av innstilling har oppnådd en markant og forbedret livskvalitet.

«Jeg ønsker å dele min oppskrift med deg. Det er mulig å endre kurs. Det er aldri for sent. Det er på tide å vise deg selv og resten av verden hvor fantastisk du er. Er du klar?»