Møt Elisabeth
Sommeren 2014 satt jeg som 43-åring på trappen utenfor huset mitt. Det var en perfekt norsk sommerdag og jeg betraktet mine to barn som lekte og lo i et oppblåsbart badebasseng. Der og da visste jeg at noe var fryktelig galt. Det slo ned i meg som et lynnedslag og kunne absolutt ikke ignoreres. For selv om jeg befant meg midt oppi det livet jeg alltid hadde drømt om, så merket jeg at det eneste jeg klarte å tenke på var når det var mulig for meg å gå inn i huset for å få noe gjort.
Jeg var fullstendig ute av stand til å nyte øyeblikket jeg befant meg i. Jeg levde livet mitt som i en virvelvind, med utallige gjøremål og lange lister. Den ene dagen bare tok den andre og ukene bare raste av gårde. Hvis jeg bare kunne bli litt mer effektiv, trene litt mer, jobbe litt mer, ta av noen kg, få gjort unna litt mer hjemme-da ville livet bli bedre. Men i dette øyeblikket da jeg satt på trappen, innså jeg at virvelvinden er en skummel venn, den sørger for at du er travelt opptatt med å gå glipp av ditt eget liv. Jeg bestemte meg der og da for å endre kurs. Jeg ante ikke hvordan, men kjente med hver eneste celle i kroppen at dette ikke kunne fortsette lengre.
Så jeg tok grep. Jeg startet en reise på egen hånd der jeg rensket opp i mitt eget liv og innførte mindfulness i hverdagen min. Dette vekket til live et potensial i meg som jeg ikke ante jeg hadde, og for første gang i mitt liv lot jeg min egen kreativitet skape det livet jeg alltid hadde drømt om. Jeg mistet fullstendig frykten for å feile. Hele mitt liv hadde jeg vært livredd for å mislykkes og styrte unna alt som ikke garanterte suksess. Med denne begrensende tankegangen borte, kunne jeg endelig finne fram det jeg egentlig var som menneske. Jeg begynte å ta bevisste valg i henhold til det som var viktig for meg. Jeg kunne stå fram som meg selv.
Hele denne prosessen skrev jeg bok om. «Min reise videre-vilje til endring» er 14 kapitler om hva jeg gjorde og hvilken effekt dette hadde på livet mitt. Jeg viser deg alt. The good, the bad and the ugly. På denne nettsiden kan du finne video kurs basert på boken samt nærliggende tema. Hvis du ønsker å følge meg videre, kan du sette deg opp på nyhetsbrevet mitt, som helt uforpliktende vil gi den en ukentlig dose med kjærlighet og inspirasjon. Du mottar da med en gang mine 5 beste tips for å komme i gang med positiv endring i livet ditt, basert på boken min. Jeg ønsker å dele min oppskrift med deg. Det er mulig å endre kurs. Det er aldri for sent. Det er på tide å vise deg selv og verden hvor fantastisk du er. Er du klar?