Title Image

Attester

Omtale "Min reise videre-vilje til endring" Leter du etter DIN vei? 20 aha-momenter hjelper deg til å finne den! Elisabeth Trædal, tobarnsmor med mann, jobb, bil, hus – ja alt – kjente at noe fortsatt manglet, på innsiden. Hun beskriver livssituasjoner som kan by på utfordringer vi alle kan kjenne oss igjen i og gir konkrete råd for hvordan vi kan møte dem, som tankemas og klamring, min livsoppgave?, frykt og frihet, partneren, jobben og barna, mat, dårlige dager. «Jeg hadde ingen anelse om hvor mye glede og entusiasme som lå og ventet på meg. Det eneste jeg måtte gjøre, var å ta ansvar og gå inn i den viktige oppgaven det er å bli kjent med seg selv på nytt og starte reisen mot sitt eget sanne, fulle potensial.» Hun legger ikke skjul på at meditasjon og mindfulness er viktige verktøy, og ønsker med boken å spare deg for alle rundene hun selv gikk før hun «snublet over denne skatten.» Klokt, reflekterende og personlig om veien til varig endring i eget liv, og med praktiske verktøy. En bok som det gjør godt å lese!

Elisabeth er barndomsvenninnen min. Vi vokste opp i samme gate på Våland i Stavanger. Jeg har altså kjent henne nesten hele livet. Og nå har hun til de grader overrasket meg og imponert meg. Hun har nemlig skrevet en fantastisk bok som jeg herved varmt anbefaler. Elisabeth deler raust sine livserfaringer med oss og hun gjør dette på en upretensiøs, enkel og likefrem måte. Hun gir oss praktiske nyttige tips som vil gi en positiv endring. De fleste vil kjenne seg igjen i hverdagslige problemstillinger. Da jeg leste boken opplevde jeg gang på gang at Elisabeth satte ord på følelser og stemninger jeg bare ante konturene av. Jeg fikk flere ‘aha’ opplevelser! Det var rett og slett veldig godt å lese boken. Jeg er veldig imponert over livsvisdommen barndomsvenninnen min har utviklet – og som hun nå vil dele med oss. Tusen takk Elisabeth.

Siri Kalvig er gründer og tidligere administrerende direktør i værvarsel-selskapet Storm Weather Center. I dag er hun doktorgradsstudent i offshoreteknologi ved Universitetet i Stavanger. Før det ledet hun Storm Weather Center sitt Stavangerkontor. Hun har også vært styremedlem ved Universitetet i Stavanger i perioden 2007 til 2009.

Dette er en inspirerende bok av Elisabeth Trædal, som jeg med hjerte kan anbefale. Hennes reise kan vi alle lære av, og kanskje få et kick til å ta det ekstra oppgjøret med oss selv. Elisabeth Trædal har skrevet en bok om å ta et aktivt valg om å bli mer bevisst og til stede i eget liv. Hun åpner lukene til de iboende personlige skattene og drømmene vi alle bærer på, men som mange av oss ikke får tak i på grunn av støy, stress eller uvitenhet. Boken utfordrer oss å ta tak i oss selv, hvem vi er, hvor vi kommer fra, hvordan vi omgås andre mennesker og hvordan vi kan komme i kontakt med drømmer og lengsler. Ligger det gamle sår i vår underbevisste natur som trenger oppmerksomhet og fokus for at vi skal kunne bevege oss videre? For å styrke relasjoner til venner, kollegaer og familie? Hun oppfordrer oss til å ta et oppgjør med uforløste følelser og autopilot tanker for å skape en ren og bevegelig tilværelse ledet av kjærlighet og takknemlighet. Når veien er klar og lys vil vi også møte våre medmennesker med toleranse og varme som ikke bare ganger våre relasjoner, men også oss selv. Elisabeth deler personlige erfaringer og gir konkrete råd på hvordan endring er mulig. Hun flytter fokus fra den materielle gjøre drevne verden til et spirituelt sted inni oss selv der hengivelse og integritet er målet og der kjærlighet og tilgivelse er veien. “Min reise videre - vilje til endring” inspirerer oss til å ta et aktivt oppgjør med gamle fastlåste tanker og holdninger slik at livet får mer kvalitet, kjærlighet og mening her og nå.

Monica Øien er gründer, designer, blogger, pilates & yoga instruktør.

"Boken "Min reise videre-vilje til endring" er 14 kapittel med beskrivelser fra livssituasjoner som alle vil gjenkjenne, og konkrete råd til å løse dem på en bedre måte enn det autopiloten ofte programmerer oss til å gjøre. Dette er en ekte historie om en helt alminnelig kvinnes reise. Hennes vei ut av et lukket liv med nesetippen vendt mot sin egen navle - til et liv med åpent sinn og større muligheter for personlig lykke og bedre harmoni med andre. For meg personlig er hennes kapittel om bevissthet rundt vårt forhold til barna ene og alene verdt hele boken. For mange andre, tror jeg hennes dønn ærlige skildringer om sine basketak med kostholdet vil være til stor hjelp. For alle dem som sliter med å finne balanse i parforholdet, tror jeg faktisk rådene i denne boken vil ha sprengkraft nok til å snu skilsmissestatistikken. Som du skjønner, Elisabeth Trædal er slett ikke en alminnelig kvinne. Hun har nemlig funnet frem til ualminnelige egenskaper. Denne boken gir deg muligheten til å finne frem til dine egne sådanne. Og til å finpusse dem så sterkt at de også vil skinne på de andre du har rundt deg. Jeg anbefaler denne boken fordi jeg mener den er ualminnelig god, og jeg er sikker på at veldig mange mennesker vil finne støtte og nytte i å lese den.”

Laila Madsö er utdannet journalist og har jobbet 25 år i media bla som redaksjonssjef i ELLE og som sjefsredaktør i Henne.