Free shipping for orders over $159 and free returns

Blog

Tankene våre

Hallo vakre! I dag har jeg lyst å snakke litt om tankene våre. I boken min så snakker jeg en del om det å være bevisst i livet sitt. Og det å være bevisst er ikke noe hokus pokus, det handler bare om at du tar litt tak i og ser på hva du tenker, hva du gjør, hvordan du lever livet ditt. Hva type forhold har du til de du er glad i osv. Så det er ikke noe annet enn det. Når du skal bli bevisst på ting, så er det å se på tankene dine et godt startsted. For vi har ca 60 000 tanker hver dag, 60 TUSEN tanker…som kommer inn i hodene våre hver dag. Så det kan være veldig smart å se litt på disse tankene-ikke alle 60 000. Men se på de tankene som er der ofte eller som du tenker veldig lenge på.

Fordi det er klart at det vi tenker har en innvirkning på hvordan vi har det. Så det å se litt på hva tankene gjør med oss, er det sant det du tenker? Stemmer det med virkeligheten? Er det du tenker noe som gjør deg godt, eller er det noe som gjør deg vondt, som saboterer eller ødelegger for det du ønsker å få til? Alt dette er verdt å se på, fordi tankene våre har en enorm effekt på hvordan vi har det som mennesker.

Et tips i forhold til dette med å se på tankene, og bli bevisst tankene-er meditasjon. Meditasjon er noe du kan bruke som gir deg mer oversikt over dette med tanker og hva type tanker du har. Men og hjelper deg å renske ut tanker som er helt virkelighetsfjerne og som egentlig bare gjør deg vondt. Meditasjon er rett og slett det som fjerner det som forkludrer og tuller til ting i livet ditt.

Og vi har ofte (hvis vi går på autopilot, hvis vi ikke er bevisste) tanker som vi har tenkt kanskje hele vårt liv som er fullstendig tullete. Med å bli bevisst og gå inn å se på det, så kan du og begynne prosessen med å fjerne det. Dette er klart ikke noe som skjer over natten, dette er noe du begynner med og så vil du se at litt etter litt så blir du bedre på dette. Blir du bevisst på disse tankene så kan du stoppe de når de kommer inn; nei nå kom den tanken igjen-det stemmer faktisk ikke fordi det har jeg tenkt litt gjennom. Så den tanken gidder jeg ikke tenke lengre.

Så dette vil jeg absolutt anbefale at du ser litt på. Se om du får tankene dine til å gå mot en plass der de gir deg ro, balanse og glede i livet ditt. Ikke det motsatte. Tankene dine skal gi deg ro, balanse og oversikt-ikke kaos.

Så se litt på hva du tenker, bli litt bevisst og aller viktigst-ta deg litt tid hver dag, enten det er med meditasjon eller bare med noen få minutt mens du sitter i bilkø på vei hjem, til å tenke over; hva sier jeg egentlig til meg selv? Hva tanker er det som dominerer i mitt liv? Fordi de har en enorm innvirkning på hvordan du har det.

Lykke til!

Elisabeth Trædal

LEAVE A COMMENT