Free shipping for orders over $159 and free returns

Blog

Morgenritualet mitt

Hallo igjen!

Hver eneste morgen har jeg et morgenritual som jeg gjør for meg selv. Og det har jeg gjort nå i flere år, og det gir meg mye glede-så jeg hadde lyst å dele dette med deg. Og det er at jeg rett og slett finner noen minutter helt for meg selv, der jeg får ro og fred.

Og da må du jo ta det slik det passer best for deg. For meg er det etter jeg har levert minsten i barnehagen og eldstemann er gått på skolen, før jeg begynner på selve arbeidsdagen. Da er det enten på kontoret hvis jeg er der eller hvis jeg jobber hjemme-så gjør jeg det hjemme.

Og det jeg gjør er at jeg lager meg en kopp av noe jeg er veldig glad i. For meg er det MatchaLatte, for deg kan det være kaffe, te, juice, vann eller hva som helst. En liten ting som du tar med deg og setter deg ned, legger vekk telefon, PC og iPad. Gi deg selv noen få minutter til å finne balansen, få litt ro og oversikt.

Jeg pleier å se ut å legge merke til hva vær det er, ser på himmelen-for den er jo ulik hver eneste dag. Og det å gi seg selv noen få minutter til å få oversikt og ro før du går løs på arbeidsdagen, det har vært enormt givende for meg. Jeg tenker gjennom hva jeg vil oppnå med denne dagen, hvordan skal jeg angripe denne dagen? Jeg prøver å sette an tonen for hva jeg ønsker å få til og skape akkurat den dagen.

Det trenger ikke være mange minutter men det gir en enorm effekt, det kan vær den lille dråpen du trenger for å finne din balanse, ro og mening i det du holder på meg hver dag. Jeg vet det kan høres utfordrende ut å finne tid, men jeg mener det er mulig å få til for absolutt alle hvis du planlegger litt. Så prøv ut din egen variant og se om det kan gi deg like mye som det gir meg. Lykke til😊

Elisabeth Trædal

LEAVE A COMMENT